Machinaal Timmerwerk met "Ambachtelijke Passie"

Brouwer kozijnen is sinds 1999 actief in het produceren van houten kozijnen, ramen en deuren. Wij leveren aan particulieren, Zzp-ers en aannemers in de regio. Kwaliteit staat voorop en uw wens is onze uitdaging.   

U bent van harte welkom in onze moderne machinale werkplaats op industrieterrein Klei-oost in Noordwijk. Hier kunt ons productieproces bewonderen en vrijblijvend een offerte opvragen voor uw kozijn, raam of deur

 

 

Modern machinepark

In de afgelopen jaren is het productieproces bij Brouwer kozijnen steeds versneld. Dit heeft een vogelvlucht genomen door onze BMH Windowmaster. Deze machine produceert volledig automatisch de onderdelen voor de houten kozijnen, ramen en deuren. Volledig computer aangestuurd en tot op de honderdste millimeter nauwkeurig. 

5 Assige CNC Machine

Daar de vraag naar getoogde en ronde houten elementen toenamen, hebben we enige tijd geleden geinvesteerd in een 5 assige CNC machine. Met deze CNC (computer numeriek control) machine kan nog meer worden voldaan aan de vraag van de klant. 

Spuiterij

In onze spuiterij worden alle kozijnen, ramen en deuren voorzien van een 2-laagse grondverf.

Een optie is om het te voorzien van een derde laag voorlak. 

Wij spuiten met een watergedragen Sikkens verf en is in het werk overschilderbaar door een watergedragen of synthetische lak